tirsdag 18. oktober 2016

Det var engang en sommer #1

Disse bildene har lavere kvalitet da fotoutstyret ikke var helt oppdatert.

Som leserne av MV vet, reiser vi hver eneste sommer til Askersund i Sverige. For oss er dette himmelen på jord. Askersund er et fantastisk rolig og laid back sted. Her kan du bare gå rett utav hotellet og du treffer blide sommermennesker som kun er opptatt av å gjøre ingenting. Ingen har det travelt med å løpe til og fra diverse gjøremål. Folk går bare rundt i gatene og nyter livet.

Folk har spurt oss: Hva er det egentlig som skjer i den byen da? Og svaret vårt er: ingenting. Absolutt ingenting og det er det som er så bra med Askersund. Selvsagt har denne byen en mengde med aktiviteter hele året gjennom. Det er årlige antikkmarknader, barneuke, hundeutstilling, veteranbiltreff, motorsykkeltreff, konserter osv osv.

Askersund har til og med sin egen iskrem.

Selv om Askersund er en knøttliten når det kommer til bystatus, er det så mange spisesteder og puber at det er et under at det er folk nok til å besøke disse stedene. Den beste baren, etter vår mening, ligger ved havnen. Der er det bare å kjøpe seg en god drink og sette seg ned ved et koselig bord og se på turistene og de fastboende som koser seg en varm sommerdag.

I dag har Glafo-bloggeren bestemt seg for å dele noen som ble tatt i Askersund, Motala og Vadstena de første årene hun besøkte disse byene.

Håper dere finner litt sommerfølelse i dem. Det har ikke vært rare sommeren i år :)

Glad fotograf






Kjekt å føle seg som en kjendis innimellom :D