tirsdag 17. januar 2017

Den vårfølelsen

For hver dag som går, er vi ett skritt nærmere våren. Pr i dag så er det kun 62 dager igjen til det Glafo-bloggeren regner for vår, nemlig 20. mars. Det går tregt nå i januar, men når vi har passert 1. februar, går det fortere og fortere og vi begynner å lete etter vårtegn. Noen ganger dukker sneklokkene opp i den måneden, men ande ganger må vi vente til mars før disse standhaftige blomstene dukker opp.

Glafo-bloggeren har et spesielt sted der sneklokkene dukker opp og fra januar og utover kikker hun nøye etter for å se om det har kommet noen spirer. Et år dukket de opp i slutten på januar, men det var en spesielt varm vinter.

I går var vi i Botanisk Hage på Milde for å se om vi kunne feste litt snedekkete planter på minnebrikken, men resultatet ble ikke så vellykket og de få bildene som kan brukes, er ikke skarpe nok. Det er søren meg ikke lett å holde på med makro-fotografering. Det er ofte mer frustrasjon enn glede, men så er det jo det at når man først har klart å ta et bilde som er bra, er gleden og stoltheten stor.

I dag blir det ingen slike bilder. Derimot blir det bilder som har litt preg av vår. Det har jo vært noen fantastisk fine vinterdager med mye sne, men nå kommer mildværet seilende og sneen kommer til å forsvinne.

Håper dere finne litt vårfølelse med disse solbildene.


En må nyte solen mens en har den